English

Trekking Adventure on Horseback
Ride the magic lands of the Andes

De paarden staan op je te wachten om samen met jou een van de mooiste Nationale parken van Merida te ontdekken. Je kunt kiezen uit eendaagse trips voor alle niveaus tot en met 10 daagse 'adventures' door de wildernis. Overnachtingen vinden plaats in traditionele boerderijen, die vaak enig comfort ontberen, maar wel altijd heel sfeervol zijn. Op de tochten kan je fantastische uitzichten, afwisselende vegetatie, gezonde sterke paarden en ontmoetingen met de lokale bevolking verwachten. Paardrijden kan zelfs gecombineerd worden met mountainbiking!

CITY SLICKERS AT IT'S PEAK .
Op 2000 meter hoogte in de Venezuelaanse Andes, aan de voet van de Pico Humboldt gletsjer ligt Finca Yegua Blanca. Dit is het startpunt van een tocht die je niet snel zal vergeten. De paarden leiden je over de paramo, het gebied waar de condor woont. De paden worden omgeven door de karakteristieke 'frailejones'. Watervallen en meren nodigen uit voor een bad en het vissen op forrel. De 'criollos' paarden zijn gewend aan het lopen op grote hoogte en aan het ruige terrein. Zowel voor mensen met weinig ervaring als voor de ervaren ruiter bieden deze paarden veel rijplezier. Afhankelijk van de tour die je kiest wordt er overnacht in tenten, verlaten hutten, grotten of op een eenvoudige boerderij. Goede maaltijden (gemaakt op echt vuur) maken de tocht compleet. 

 

INCLUSIEF:

  • Accommodatie
  • Alle maaltijden
  • Goede, gezonde paarden
  • Tweetalige gids
  • Equipment

DEZE EXCLUSIEVE TOCHTEN ZIJN NERGENS ANDERS TE BOEKEN !

 

Horseback Riding Guides:
Guide: Frederick Jaccard - Jacky
Frederick Jaccard "Jackie"
Guide: Sylvie Lefevre
Sylvie Lefevre

 

ARASSARI TREK  C.A. -  V.T. 2256
Mérida - Venezuela
Tel /Fax :  ++58   Cel. (0414) 7463569

http://www.arassari.com

E-mail:  arassari1@hotmail.com

Rif: j-30621040-7

 

Naar de startpagina

Trekking Adventure on Horseback Venezuela Trekking Adventure on Horseback Venezuela Trekking Adventure on Horseback Venezuela Trekking Adventure on Horseback Trekking Adventure on Horseback Venezuela Trekking Adventure on Horseback Venezuela Trekking Adventure on Horseback Venezuela Trekking Adventure on Horseback riding riding